Om mig

Stinakeramik

 

Här är jag, allas er Christina!

 

 

Skaparglädje, kreativitet, levande, idérikt. Ledorden i mitt liv, det som gör att jag älskar det jag gör och självklart även bör! Keramiken står i fokus här på hemsidan, men i mitt liv finns det (åh!) så mycket mer som jag vill visa er. Renoverande, byggande, målande, snickrande, odlande, pysslande och fejande, jag gör så mycket jag bara kan och vill.

 

 

 

 

 

Nu glömde jag nästan något av det viktigaste, det mest väsentliga här i livet… Matlagning, så klart! Tänk när man sitter där med släktingarna och familjen, en härlig sommarkväll med musik, levande ljus, skrattande, vin och god mat, då – just, precis då – tänker jag att det här måste ju vara meningen med livet. Då kan jag inte låta bli att utbrista ”men vad vore egentligen livet utan god mat?!”

 

 

Ni kommer att få se både det ena, än det andra på den här hemsidan, och jag hoppas att ni kommer dela min inspiration. Att bevara det gamla och vackra är oerhört viktigt för mig, att hålla det stilrent och enkelt likaså.

 

Jag har planer på att utvidga mitt företag och låta er ta del av det jag skapar, mer än min keramik. Bokskåp av gamla fönster står högt på listan, och även matlagningskurser för den som vill njuta av mat så som jag gör. Håll utkik efter vad som kommer härnäst, bilder och annat roligt dyker upp snabbare än ni vet ordet av!

Kaffe i London… Men vad är detta för kopp?

 

Varma hälsningar,

Christina

 

 

 

 

Ringer runt lite i London

2015 © Christina Kåge Richert